Skip to main content

Bizalmat építünk, nem pusztán projekteket.

Generálkivitelezés és ipari építőmunkák országosan.

A lakóparkoktól a nagy ipari épületekig, a helyszín előkészítésétől és az alapozástól a kulcsrakész átadásig a szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk. Tégla, vasbeton, földmunka: Szakértői csapatunk minden lépésnél Önnel dolgozik, hogy projektje időben és a költségvetésen belül elkészüljön.

Társasházak

Ipari csarnokok

Földkábel

Tereprendezés

Társasházak, ipari csarnokok, földkábel fektetés: partnere vagyunk a generálkivitelezésben és az ipari építkezéseken.

Az építési projektek sok erőforrást igényelnek, beleértve az időt, a pénzt és a munkaerőt. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan magas színvonalú építőipari szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek és elvárásainak.

Európai szintű építő szolgáltatásaink

Generálkivitelezés

Teljes körű általános építési szolgáltatásokat kínálunk, beleértve a lakóépületeket, sportcsarnokokat és ipari épületeket. Tapasztalt csapatunk a projekt minden aspektusát képes kezelni, a helyszín előkészítésétől és az alapozástól a kulcsrakész átadásig.

Társasház építés

Bármilyen méretű társasház építési projektet vállalunk. Legyen szó egy pár lakásos luxus társasházról vagy sokszintes passzív társasházról, számíthat ránk.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és a projekt minden aspektusát kezelni tudja a tervezéstől az átadásig.

Szintén otthonosan mozgunk a tereprendezésben és a földkábel fektetésben egyaránt.

Számíthat ránk a helyszín előkészítésétől, az alapozáson át a kulcsrakész átadásig. Sok éves szakmai kapcsolatban állunk építészekkel, statikusokkal és tűzvédelmi szakemberekkel is.

Vasbeton csarnok

Vasbetonszerkezet-építésre szakosodtunk, és bármilyen méretű és összetettségű projektet vállalunk.

Szakértői csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és az egész projektet tudjuk vállalni a tervezéstől a kivitelezésig.

Földkábel fektetés

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a földkábel fektetésben, beleértve az elektromos áramot, az optikai távközlést és az ipari vezetékeket.

Stabil nyomvonal, szabályos árok ásása modern technológiával: csapatunk elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása mellett.

Tereprendezés

Teljes körű gépi tereprendezést kínálunk, beleértve a fakivágást, a tuskók eltávolítását és a földfeltöltést.

A veszélyes hulladékok szabályozott módon történő ártalmatlanítását is vállaljuk.

Referenciáink

Legutóbbi referenciáink között több 7 lakásos budai társasház építése, valamint egyéb nagyobb projektek is szerepelnek. Dolgoztunk önkormányzatokkal, ipari vállalatokkal és olyan egyéni ügyfelekkel, akik nagy és modern családi házat szeretnének.

Más, nagyobb építőipari cégekkel is dolgoztunk már együtt: a kiszervezett munka során befektetési ingatlanokat, többlakásos házakat és napelem parkokat is építettünk.